Kjøkkenprat

Til en Kjøkkenprat kommer kvinner og menn i ulike aldre. Deltakeren velger selv hvor ofte hun/han vil komme. Vi oppfordrer til å komme flere ganger over en periode for å bli del av fellesskapet. En Kjøkkenprat varer i 2 timer, og deles opp i runder med presentasjon, temaer og matpause. Kjøkkenpraten ledes av to personer som selv har eller har hatt utfordringer av liknende karakter. Ingen skal tvinges til å si noe; det holder å si navnet sitt - til du er trygg nok til å si mer.

Aldersgruppe: 16 til 100 år

…Sorg, frykt, angst, bekymringer, temperament, rus, utbrenthet, relasjonsproblemer, skam, bitterhet, selvpålagt perfeksjonisme og selvforakt? Listen kan gjøres enda lenger på hva som plager oss! 


Strategiene vi bruker for å få det bedre fører oss noen ganger inn i enda mer fortvilelse. Om vi beskytter oss ved å late som om problemet ikke eksisterer og sier vi har kontroll, kan det resultere i at vi ikke finner det som kunne gjøre livet bedre.  


I en Kjøkkenprat oppfordrer vi til å snakke ærlig om livet. Det snakkes ikke bare om det negative som har hendt oss, men hva som gjør det bedre å leve! Det som har betydd noe for deg, hva du har satt ord på - kan være helt vidunderlig for andre å lytte til på. 2021 © ROM - Råd og muligheter Agder